lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Hulinan keskeltä

Ajattelin teitä pikaisesti tervehtää. Elämä on hirmuista hässäkkää, kun on erinäisiä palautettavia töitä ennen harjoittelun alkua, yksi tentti ja lisäksi maanantaina harjoitellaan pistämistä... sosionomi kun saa antaa ihonalaisen pistoksen, vaikka yleensä se pitää vielä erikseen työnantajalle näyttää, että osaa ts. olla pistolupa työnantajalta. Osa pisti jo torstaina, minä olin lääkelaskuja laskevassa porukassa. Meinaa stressata, samoin tiistaina pitää palauttaa essee, joka on ihan vaiheessa. Eikä yhtään kiinnostais viikonloppuna tehdä koulutöitä, mutta pakko.

Stressinpoistotyönä aloitin snyylle jotain, jonka voin paljastaa täällä vasta toukokuulla. Siinä hermo lepää. Tosin kääntöpuolena se, että tekisi mieli vaan istua kutomassa...

Ensi viikko siis täynnä tiukkaa rutistusta, maanantaina 16.3. muuttuu arki kuukaudeksi, kun jään omalle paikkakunnalle harjoitteluun. Kiva saada kontakteja tänne.

Ja SNYylleni kiitos ihanasta nettikortista! En ole tässä hässäkässä ehtinyt epäilemään, että olisit unohtanut meitsin, mutta kiitokset piristävästä kortista! Ja välillä huokaa, että kyllä paketti nyt piristäisi ;) Mutta nou hätä, koko kuukausi aikaa vielä!

Ihan just koht sillään on kävijää 20 000 täynnä! Bongaajalle olen luvannut palkinnon, mutta mikäli luku jää bongaamatta, suoritan arvonnan puumerkin jättäneiden kesken. Jättäkäähän puumerkkiä tänne.

Ei kommentteja: