lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Synttärilahja

Testataampa, miten toimii ajastettu postaus, tai toimiiko. Torstaina sain valmiiksi ja illalla pingotin tämän huivin, perjantaina irrottelin, päättelin ja kuvasin. Ystävä täytti 30 v ja hänen vaimoltaan kyselin lahjavinkkejä. Toiveissa kaulahuivi noin 125 cm, kutittamaton. Noh, alpakka päättikin venahtaa pingotuksessa, joten lopullinen pituus on 172,5 cm... ja toivottavasti tuo ei kutittele. Jos kutittaa, niin vaihdetaan toiseen.

Lanka: Drops Alpaca, väri 2615
Kulutus: 80 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 172,5 cm x 20 cm, mallikuvio 2:sta 27 toistoa


Kirjoittelin viestiin, missä kaikkialla neule on matkannut mukana. Pääasiassa koulussa, mutta mahtuu mukaan Kansalaisyhteiskunnan valtakunnallinen tutkimus- ja kehittämisseminaari, CSI-maratooni, parit Ratkaisijat ja Criminal Mindsit. Sisältää siis sekä viihdettä että tietämystä. Mukava malli tehdä, alkoi loppupuolella sujumaan ilman ohjetta.

Hamsterineuleiden kimppuun! Paitsi että olemme juhlimassa synttäreitä tämän ilmestyessä :) 3 päivää yksinhuoltajana ovat sujuneet tosi hyvin. Yksinäinen viikonloppu olisi voinut tuntua pidemmältä kuin arkipäivät, jolloin on koulua ja hoitoa. Eli varmaan isäntä pääsee toistekin kurssimatkalle ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea huivi miehelle! Siis miehelle...mitä huivin tuhlausta:)

M kirjoitti...

No höps, tämän miehen kohdalla en usko tuhlaukseen :) Ja kait tuo omakin pitäis, kun ehtis sillekin tekemään :)

Inkeri kirjoitti...

hyvännäköinen huivi