torstaina, toukokuuta 22, 2008

Viimeinen SNY-paketti

Tänään odotti laatikossa viimeinen sny-pakettini ja lahjojakseni paljastui Willis. Alkuun vähän nikottelin noita vihreitä värejä, mutta alkaa niihin silmä tottua. Eli nöttönen Novitan hahtuvaista huovutusjuttuihin, 3 kerää Fabiaa (25 g, 56 % polyamidia, 44 % polyakryyliä), 2 vyyhtiä Rowan summer tweediä (50 g, 70 % silkkiä ja 30 % puuvillaa) ja kaunis kortti :) Tämä Rowanin lanka on ihana :) tommonen vähän epätasainen, pehmoinen ja väreinä kolmenlaista vihreää, vaikea kuvailla. Kiitokset Willis mukavasta keväästä, on ollut kiva odotella paketteja ja yhteydenottoja.

Oman pakettini kiikutin postiin maanantaina, ja Sade sai sen tänään. Kiitos myös sinulle, olit mukava lahjottava :) Tässä vielä omat otokseni lähettämistäni paketeista, saamiani voi selata tunnisteella SNY08.

HelmikuuItse himoitsen alpakkalankaa, joten ajattelin sillä lahjoa ensinnä.

Maaliskuu3 kerää Tango Fania, 3 tikkaria, mittanauha, puikkomitta, serviettejä ja helmiä. Apuvälineitä ja askartelu- ja korumateriaaleja. Sattui somasti tarpeeseen nuo mitat!

Huhtikuu6 kerää Drops Parisia, 4 mm bambupuikot ja tulostettu Lina-pipo-ohje. Halusin toteuttaa toivetta ja antaa jotain kesäistä, lanka on puuvillaa.

ToukokuuTeemana paikallisuus eli Piikun villalankaa ja paikallisen puodin suklaata. Lisäksi tarroja ja serviettejä, ja kortti. Käärittynä lämmöllä silkkipaperiin :) Huivilangaksi ajattelin tuon, katsotaan mitä siitä syntyy :) Yksi lahja edelleen puikoilla, toimitetaan heti kun valmistuu!

Kiitokset vielä molemmille! Syksyä ja uutta rinkiä odotellessa ;)

2 kommenttia:

Willis kirjoitti...

Harmi jos vihreä tuntuu vieraalta! Ajttelin, että kun se ei inhokki kuitenkaan ollut, eikä pastelli sävyinenkään paketti, että olisi sellaine keväinen ja hieman vaihtelua!!!! kun varmaan paljon jo omistat kirkkaita perusvärejä ja punaista...että olisi jotain muuta... ja se kesä silkkisekoite lanka oli nin ihanaa... ( olisin voinut napata itselleni ) mukavaa kesää sinulle!!!!

M kirjoitti...

Älä harmittele, täällä alkaa jo ideat kukkia :)

Kiitokset mukavasta keväästä ja palaillaan :)