lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Oi ihanuutta!

En eilen ehtinyt hakemaan tätä pakettia, kun ilta meni kotaretkellä issikan (Hrönn) selässä. Istumaluut on hellänä ja toinen jalka, joka tärähti satulasta alastullessa tallin pihassa, mutta kyllä mieli virkistyi :) Hrönn kulki kuin ompelukone :) Tuttu ja turvallinen ratsu, jonka kanssa homma pelaa. On se laukkaaminen vaan karmean kivaa! Ja töltti myös.


Ja tämä paketti oli kyllä jymy-yllätys! Voitin siis Tiinan Tuunaukset -blogin arpajaisissa nämä mahtavat langat ja silmukkamerkit. Lisäksi siellä oli kesän Interweave Knits -lehti ja kaunis kortti, jotka näemmä unohdin kuvata! Lankaa 4 kerää ohutta sukkalankaa nimeltä Fabel, satuin viime kuussa ostamaan tuota ruskeanväristä kerän ja harmittelin, kun en ostanu kahta, joten virhe korjaantui :) 2 vyyhtiä Knit Picks Shimmeriä, joka on 70 % baby alpakkaa ja 30 % silkkiä, huivilangaksi oivaa, mutta mieleni tekisi jotain muuta... ja yksi vyyhti Lorna's laces Shepherd sockia. Tuhannet kiitokset Tiina! Silmukkamerkkejä olenkin kaipaillut, kun ne on kätevät hihoja pyörönä tehdessä. Saa pistää korvakorut kaappiin ;) Ja lehti on ihan uusi tuttavuus, kiva päästä tutustumaan kansainväliseen neulelehteen, josta monesti blogistaniassa höpötellään. Kiitos kiitos kiitos :)

Piti vielä tulla lisäämään yksi juttu, kun unohdin eilen erätauoilla säätäessäni. Hain paketin postista ja samalla reissulla kävimme kaupassa. Kun ostokset ja pojat oli saatu autoon, en enää malttanut odottaa, vaan avasin paketin autossa. Isännällä oli hauskaa, ja mietti, että tilanne pitäisi lavastaa kotona uudelleen, että hän saisi nauhalle "hysteriakohtauksen". No, omasta mielestäni olin hyvin hillitty, vaikka huokailin ja ihastelin suureen ääneen :-D Fabelit jo kovasti tahtoisivat puikoille, mutta SNY:lle on ensin saatava juttu valmiiksi. Taitaa tosin jäädä jälkitoimitukseen, kun 20.5. on viimeinen postituspäivä :(

5 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Mukava että tykkäsit :)

Bilkis kirjoitti...

Ihania luksuslankoja!

Anonyymi kirjoitti...

Ihquuuu!

Kaisa kirjoitti...

Voi mikä paketti, mieletöntä!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Tulin heti kurkkimaan tarkemmin kuka olet. :) Kiitos ihanasta SNY-ajasta!!! <3 tulen ehdottomasti vierailemaan täällä toistekkin! :)

sade