maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Teitä tarkkaillaan!

Satu H:n innoittamana päätin minäkin laittaa blogiini Google Analyticsin seuraamaan blogissani tapahtuvaa liikennettä. Sieltä voi seurata, millä hakusanoilla ihmisiä täällä käy, mistä päin maailmaa, millä sivuilla on käyty, mistä tänne on tultu... hirmuisen mielenkiintoisia juttuja! Toisten blogeissa olen kateellisena katsellut, kun ovat esim kerran kuussa esitelleet yleisimmät hakusanat tms. En ainakaan ole bloggerista keksinyt moista statistiikkaa, vuodatuksessa sellainen ilmeisesti on? Teitä siis tarkkaillaan ;)

Muutamat olivat hakeutuneet tänne etsien neulotun unipussin ohjetta. En ole itse netistä löytänyt, mutta mulla on tekeillä pussi Suuri Käsityölehdestä nro 2/2007. Olen tykännyt hirmuisesti, tosi helppo ollut tähän asti. Katsotaan, tuleeko ongelmia hupun tai hihojen kiinnityksen kanssa. Tässä neulotaan reikä ajatellen turvakaukalon vöiden kiinnittämistä sen läpi ja kiinnitystapana duffelinapit ja alhaalta on umpinainen. Muita bongaamiani ohjeita lehdistä: Suuri Käsityölehti 10/2005, Kauneimmat käsityöt 3/2005. Tuo toinen suuren käsityölehden malli on paksusta langasta ja alareunasta suljetaan nauhalla, eteen tuli muistaakseni 3 nappia. Kauneimmat käsityöt-lehden mallissa oli 2 vetoketjua kuten monissa haalareissa näkee ja taisi olla pienet tumput ympätty mukaan. Laitan tähän jatkossa lisää ohjeita, kun tulee vastaan.

*Lisätty 27.6.
Löysin netistä yhden ohjeen täältä eli Garnstudion sivulta.

Muuta nettijuttua tuli mieleen lisätä:
- Uusin Knitty
- Uusi Mag Knits
- Venla-Apu kerää neuleita Venäjälle äitiyspakkauksiin, linkin takana lisätietoa

Ei kait muuta...? Ei.

PS. Lisää pari uutta löytämääni blogia tuonne linkkilistalle, merkkaan ne vaikka tähdellä :)

1 kommentti:

satumh kirjoitti...

joo. vuodatuksessa oli ennen (kunnes se sitten hävis vuodenvaihteessa..) mahollisuus tutkailla jotain tilastotietoja, ei kuitenkaan niin suuressa mittakaavassa mitä googlella.