tiistaina, tammikuuta 29, 2008

*niistää*

Tulihan se flunssa meillekin. Siellä täällä on liikuskellut ja meidät kiertänyt hyvin. Viime viikolla esikoinen kuumeili keskiviikon ja oli tukossa ke-pe, mun nenä rupes vuotamaan eilen. Kurkku on karheena ja poskia jomottelee. Ei kuitenkaan kuumetta, joten toimintakyky tallella, mutta huvittamisaste nollilla. Ja tenavat riehuu toistensa kimpussa, kun eivät pääse ulos tai kerhoon.

Lauantaina vietimme aikaa kiertämällä JKL:n seudulla kirpparin, Lastentarvike-liikkeen ja Prisman. Ja porukalla syötiin "Skoopparissa" niin kuin pojat Operan nimesivät :-D Kirpparilta tehtiin talvitakkilöytöjä ja mä löysin kaksi ihanaa punaista pitkää neuletakkia! Lisäksi löysin Mary Oljen Kauneimmat Käsityöt -kirjan 8 eurolla, ihan priimassa kunnossa! Siinä on mm. aiemmin hehkuttamani Kirjokintaista kauneimmat -kirjan jutut sisällytettyinä, lisäksi virkkausta, ristipistoa ja muita juttuja. Helmi! Esikoinen sai samalla reissulla uuden turvaistuimen ja pienempi siirtyi vanhaan. On niin isoa poikaa, kun saa istua auton omissa vöissä :) Ainut miinus asiassa on se, että poika avaa itse vyön auton pysähdyttyä ja avaa myös oven. Lapsilukot laitettava päälle, ettei pompi ulos miten sattuu.

Yksi keskeneräinen työ valmistui sunnuntaina eli puputossut saivat vihdoin silmät, nenät ja suut sekä pohjan umpeen. Kuva tulee myöhemmin. Myös ensimmäinen dominosukka on valmis, mutta... ohjeen päättelyllä siitä tulee hehtosuuri. Omalla lyhyemmällä päättelyllä siitä tulee kökkö. Harmistuttaa. Koitan kuitenkin tehdä toisenkin. Katsotaan sitten, puretaanko toisesta dominoa että kavennukset tulee paremman näköisiksi. Perfektionistini nostaa taas päätään, as you can see.

Niin, SNY:lle piti sanoa, että en minä taitavuudesta tai reippaudesta tiedä :) Turkasen hidas vaan ja tulee monia "kiireellisempiä" töitä ikuisuusprojektien kiusaksi. Pitäisi ottaa puikoille jo toukokuun ja kesän synttärilahjoa, jotta saisi rauhassa tehdä :) Ja toivottavasti et saanut ähkyä kaikista SNY-lomakkeeseen kirjoittamistani toiveista ;) Kirjoitin varmaan kaiken mahdollisen mieleentulevan kivan jutun ... :-D

Painonpudotusjuttuja en erikseen enää kirjoittele punnituspäivinä tms mutta tuonne palkkiin ne kirjaan ja fiiliksiä kirjoittelen fiiliksen mukaan. Viime viikolla lähti puoli kiloa, vaikka tiistaina vedettiin kebabia lohkoperunoilla 9 v tapaamispäivän ja isännän saaman vakityösopimuksen kunniaksi. Tällä viikolla toivottavasti lähtee kanssa, on meinaan ruokahalut kateissa kiitos flunssan. Harmittaa vaan, kun olisi kivat ulkoilukelit päivisin ulkoilla poikien kanssa eikä päästä. No, toivotaan että talvea on vielä jäljellä.

Jos joku ehti nähdä gerberan tuossa otsikkopalkissa niin se oli kuva viime tiistaina saamistani gerberoista. Heitin sen nyt mäelle (kuvan siis) kun oli turhan iso. Ei ole kuvankäsittely vahvoimpia puolia, joten työstäminen jatkuu.

Unohtui äsken se, että kävin mäkin sitten laittamassa nimeni ravelry-jonoon perjantaina... vain 4154 ihmistä jonossa mun edellä enää.

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi, ihana corgi! Tulin siis moikkaamaan kun ollaan samassa hamsteriryhmässä. Moikka! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin lukemassa kuulumiset ja odotan innolla tossuja:) Paranemista!