perjantaina, lokakuuta 17, 2008

Syysloma, ohi on

Tänään oltiin jo siivouskuntoisia, pojat hinkkasivat kuulosuojaimet päässä käytäviä kahdella imurilla :) Pientä lämpöä Jalmarilla, Elmerille nousi ke iltana äkisti kuume 40 paikkeille ja to aamuna ei ollut enää mitään. Oma olo on ollut ti-to nuhainen, särkyä on ollut ja palelua ja särkylääkkeen oton jälkeen hikoiluttanut. Nyt yskitään koko konkkaronkka. Jospa huomenna päästäisiin kuitenkin ulkoilemaan? Täytyy myöntää, että vähän harmittaa loman kuluminen näin, kun on itsekin kipeänä ja äreänä, mutta eipä voi mitään. Sentään Paraphernalian ensimmäinen sukka on hyvällä alulla, toinen mallikerta puolessa välissä ja pari kerrosta tullut Kiriin lisää. Ja ihana siisti olkkari :) Hyvä on imuri, liikkuu liukkaasti ja erikoissuutin putsaa matot kuin nuollen. Normaalisuutin taas mahtuu matalanpienkin juttujen alle, paksuus ehkä max sentin.

Ajatukset jo meinaa harhailla koulun puoleen, kun jakso loppuu ens viikkoon ja uusi alkaa eli tiedossa ainakin parit kirjalliset työt palautukseen. Lisäksi tiistaina pitäisi pitää jonkinlainen performanssi (koko ryhmän, onneksi, ei tarvi yksin jännittää), senkin aukinaisuus velloo ajatuksissa. Uskon sen kuitenkin menevän ok, kunhan päästään maanantaina kokoamaan se loppuun.

SNY:lle halusin viestittää parit ideavinkit, vaikka taitaa sulla olla suunnitelmat hanskassa :) Eli 5,5 mm pyöröpuikko, pituus 80 cm, olisi akuutti. Olen myös plärännyt lähettämääsi Novitaa ja siellä Woolista tehty kietaisuhuivi/liivi tms vaikuttaa hyvältä. Eli siihen kuluisi woolia 300 g, tuolla on yksi kerä vaaleansinistä ja yksi valkoista... ja punaista varmaan jää Minttumaarista. Tai jos vastaasi tulee hyviä ohjeita Novitan Kid Mohairille (takkia tai paitaa tai huivia) niin nekin ois kivoja.

Mutta lupasin lueskella pojille, joten homma hoitamaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos vinkeistä, minäpä yritän saada paketin alkuviikosta lähtemään! t:sny

Monna kirjoitti...

Jänskää jänskää! Unohdin muuten ihanaiset Fabel-sukkalangat tuosta listasta. Ihanaa neulottavaa :)

Terveisiä vaan myös synttäri- ja joululahjoja miettiville ;)