lauantaina, elokuuta 16, 2008

Apuja

Pitäisi tehdä lahja. Ohjeessa langan tiheys on 112 m = 100 g ja 12s/21 krs = 10 cm. Tuollaista en bongannut varastostani, mutta tällaiset ois vaihtoehtoina:

Nalle 260 m = 100 g ja 22 s/ 32 krs = 10 cm
7 veljestä 200 m = 100 g ja 18 s/ 26 krs = 10 cm
Mambo 100 m = 100 g ja 11 s/ 15 krs = 10 cm

Olen onneton laskemaan tiheyksiä. Mietin, että tehdäkö kaksinkertaisesta Nallesta vaiko mambosta? Vai yrittäisinkö laskea uusiksi esim 7 veljekselle silmukkamäärät ja muut... Miten te tekisitte?

Meillä puuhaa kaivuri pihalla, kuukauden odottelun jälkeen saapui viimein. Ulkona on märkää ja kiukkuisia hyttysiä, joten pojat istuu sisällä pelaamassa Wiillä. Itse sain torstaina antibioottikuurin ärtyneen viisaudenhampaan hoitoon. Maanantaina pääsen poistoon, poistavat kirurgisesti. Onneksi ei ole syömisiä haitannut, vaikka kurjaa jomotusta on ollut. Ja onneksi on hyviä särkylääkkeitä. Ja hyvin meni kun peruutusajalle pääsin sekä to että ma. Pääseepä tuosta viimeisestäkin viisaudenrippeestä eroon ;)

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Neuloisin isohkon mallitilkun, laskisin paljonko tarvitaan silmukoita ympärysmittaan (pusero?) ja soveltaisin sitten korkeudessa. Hihapyöriöt tosin menevät aina neulo-kokeile-pura-neulo uudestaan -taktiikalla ;)

Satu H kirjoitti...

öö..minen tee koskaan mallitilkkuja että taidan olla vähän huono neuvoon... mistä ohjeesta on kyse?

Miina Möttönen kirjoitti...

Muutaman mallitilkun tekisin minäkin ja siitä laskien sitten. Itselläni on tiukka käsiala joten joudun yleensä aina säätämään silmukkamääriä vaikka tekisin ohjeen mukaisella langalla ja puikoilla.