maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Valmistuneita töitä ja punnitusta

Kyllä pelotti aamulla mennä puntarille. Tuli viikonloppuna heitettyä ihan överiksi syömiset, mutta ilmeisesti kroppa ei vedä samoja määriä kuin 2 kk sitten, kun paino oli kuitenkin laskenut. Eli perjantaina kyläiltiin ukkilassa, missä vedettiin rasvakeittimellä keitetyt makkaraperunat ja kahvilla parit pullat. Lauantaina pojat lähtivät mummolaan ja äitiliini kurvasi kaupasta leipää, rosvopaistia, juustoraastetta ja ananasta, ja suklaatia ja light-limua... ja eilen haettiin pizzat paikallisesta pizzeriasta... eipä kyllä pizzaa jaksanut syödä kuin puolet ja silläkin pärjäsi koko illan. Punnitukset tulokset: -200 g ja -0,5 cm.

Tämmöinen tästä nyt sitten tuli. Eli diakoniatyön joulumyyjäisiin kasaamani vauvanpeitto n. 80 cm x 100 cm. Kertokaapa viisaammat, pitäisikö tuo vielä silittää/höyryttää tms "muotoonsa"? Tätä oli mukava tehdä, näitä voisi tehdä enempikin.


Toiset tossut valmistuivat eli kangaskasan ohjetta soveltaen, koko about 42-44. Näitä hahtuvia on vielä, josko pienemmät töppöset vielä saisi aikaiseksi.

Ja vielä pienemmän pojat tumput. Huovuttamatta vielä ovat, vähän arveluttaa, miten peukun kanssa käy. Ohje Ullasta, sovellettu pienempään käteen omasta päästä. Samalla ohjeella on nyt tulossa omat "vadelmaunelmat" eli valkoista ja pinkkiä hahtuvaa :) Edelliset jäivät isoiksi ja isäntä lupasi ne pitää. Ne ovat tuota ruskan väristä piikun hahtuvaa, mitä noissakin on varressa.

Sukkasadossa pitäisi vielä ottaa loppukiri. Suunnitelmissa siis ainakin kahdet sukat, jotka ovat aloittamatta, loput on plussaa. Ja omat töppöset odottavat hahtuvana kaupassa (vai peräti lampaissa asti...). Katsotaan, vieläkö tässä ehtii.

Silmälasit tulivat perjantaina! Nyt näihin alkaa tottumaan, mutta kyllä oli alkuun pää kipeä ja silmät väsyksissä. Ihanan kevyet, vaikka oikea linssi on kamalan paksu. Ehkäpä kuvia myöhemmin, kun saadaan ensin otettua.

Ei kommentteja: