keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Kangaskasan Tossut


Torstaina aloitin ja sunnuntaina sain valmiiksi, huovutus maanantaina. Tosi nopeat tossut tehdä! Lankana Piikun hahtuvalanka kaksinkertaisena, puikot kokoa 7. Kangaskasan ohjetta sovellettu sen verran, että puikolla 12 s, ennen kantapäätä 8 krs (työtapaturma, lasku virhe), kantapäässä 16 krs.Kuivuivat sisälenkkarien päällä, koko 40. Sain todenteolla kiskoa päälle ja nyt ovat mun 40-41 -kokoiseen jalkaani himpan isot. Miehen tossuja ajattelinkin, mutta ovat siis pienijalkaiselle miehelle :) Pitäisi hommata joku pienempi kenkänen, mihin voisi venytellä kuivumaan jatkossa esim. omat tossut. Monna the BigFoot. Ehkä olisi myös hyvä perehtyä noihin ohjeessa oleviin laskelmiin... :)

4 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Tuli tosi upean näköiset tossut, kaunis hahtuva! Jos tossut ovat isot, voit pestä ne uudelleen ja laittaa kuivumaan hieman pienemmän kengän päälle.

Hahtuvien paksuudella on tosi paljon eroja. En tiedä Piikun hahtuvan paksuutta, mutta saattaa olla että on vielä paksumpaa kuin Jämsän huopatehtaan hahtuva.

Omat tossuni ovat olleet päivittäin jalassa, ja ovat hieman venyneet käytössä, mutta pysyvät sukkien päällä hyvin ja ovat tosi mukavan tuntuiset ja suorastaan kuumat. Kätevää kuitenkin, että venyneetkin hahtuvatuotteet voi kutistaa uudelleen pesussa :)

Monna kirjoitti...

Nämä vinkit pitää laittaa korvantaakse, kiitos kangaskasa!

Heidi kirjoitti...

Hienot tossut. alkaa omiakin sormia kutkuttamaan ajatus tossuista..

TiinaR kirjoitti...

Kauniit tossut :)