maanantaina, joulukuuta 26, 2011

Vuonna 2011

Koska neuleista ei ole mitään kerrottavaa, päätin tehdä yleisen yhteenvedon viime vuodesta. Pari kysymystä oli hukkunut matkalla, onneksi löysin ne Villasukan blogista, josta olen tainnut tämän alunperin kopioidakin.

1. Mitä sellaista teit vuonna 2011, mitä et ollut tehnyt koskaan aiemmin? Jouduin luopumaan Tomusta. Tein töitä lastensuojelussa kesän ja pidin työstä. Sain opinnot kasaan ja valmistuin saaden ihka ensimmäisen ammattitutkintoni. Sain ensimmäisen pidemmän oman alan sijaisuuden.


2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi, ja teetkö enemmän ensi vuodelle? En tehnyt, joten en pitänyt, enkä tee ensi vuodellekaan.

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? Sukuun syntyi pari vauvaa.

4. Kuoliko kukaan läheisesi? Tomu-corgi.

5. Missä maissa kävit? Suomessa on pysytty.

6. Mitä sellaista haluaisit vuonna 2012, jota puuttui vuodesta 2011? Toivon, että ensi vuosi olisi kaikkineen valoisampi ja kevyempi kuin kulunut vuosi. Joku ulkomaanreissu vois olla kiva. 

7. Mitkä vuoden 2011 päivämäärät tulet aina muistamaan ja miksi? 9.1. Tomu lähti. 11.8. Jalmari aloitti koulun ja luomi poistettiin 12.8. Aloitin lastentarhanopen työt 22.8. Jalmarin diagnoosi saatiin 6.9. Esitin opinnäytteeni 29.11. ja valmistumispäivän tulen muistamaan.

8. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna? Valmistuminen ja työpaikan saaminen. 


9. Mikä oli suurin epäonnistumisesi? Ehkä tuo valmistumisen venyminen, kun tavoite oli ensin tammikuussa, sitten toukokuussa ja lopulta joulukuussa.

10. Kärsitkö sairauksista tai vammoista? Niskasärkyä ja käsisärkyä. Parit flunssat tuli sairastettua. 

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? Hmm... On ollut mukava ostaa uusia vaatteita, jotka näyttää hyvältä päällä. Kiitos karppauksen, kiloja on karissut.
  
12. Kenen käytös herätti hilpeyttä? Lapsilla on mainioita oivalluksia :)

13. Kenen käytös masensi? Ei kai varsinaisesti kenenkään.


14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Ruokaan, bensaan, laskuihin, lainan lyhennykseen, vaatteisiin ja helmijuttuihin.


15. Mistä olit oikein, oikein, oikein innoissasi? Taidan vähän toistaa itseäni, mutta oman alan töistä, valmistumisesta ja siitä, ettei Jalmarista löytynyt etäpesäkkeitä mistään. Ja siitä, että Elmerin eskari on sujunut hyvin.
 
16. Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua vuodesta 2011? Martti Saarinen: Vahvaa ja Leveää. Ja tietysti MM-lätkäbiisi Poika saunoo.

17. Oletko
a) onnellisempi vai surullisempi? Ehkä surullisempi 
b) laihempi vai lihavampi? 8 kg laihempi
c) rikkaampi vai köyhempi? rikkaampi

 
18. Mitä toivoisit tehneesi enemmän?
Yhteisiä juttuja perheen kanssa. Kahdenkeskisiä juttuja isännän kanssa. Aikaa oman itsen kanssa.

19. Mitä toivoisit tehneesi vähemmän? Stressanneeni turhista. 

20. Kuinka vietit joulua? Aatto äitini luona, joulupäivänä käynti isäni luona ja tapanina ukon kanssa kotiin lasten jäädessä viettämään välipäiviä mummolaan.

21. Opitko jotain uutta? Paljonkin kaikkea, etenkin itsestäni. Uutena taitona opettelin helmeilyä.

22. Rakastuitko vuonna 2011? Muutamia kertoja. 


23. Kuinka monta yhdenyön juttua? Nolla

24. Mikä oli suosikki tv-ohjelmasi? Criminal Minds, Mentalist, Idols, Täydelliset naiset, Talent, Kuorosota, dekkarit ...


25. Vihaatko nyt ketään, jota et vihannut viime vuonna tähän aikaan? Tuskin. En oikein osaa vihata. 


26. Mikä oli paras lukemasi kirja? Luin tosi vähän viime vuonna, lähinnä oman alan kirjallisuutta. Ehkä niistä paras oli Maarit Alasuutarin Suunniteltu lapsuus.

27. Mikä oli suurin musiikillinen löytösi? Maata Näkyvissä -festareilta tuli löydettyä uusia bändejä soittolistoille: LZ7, Miriam, Olli Helenius. Lisäksi Martti Saarista tuli kuunneltua paljon syys-lokakuussa.

28. Mitä halusit ja sait? Tutkinnon :) Oman alan töitä. Uuden syystakin. Joululahjaksi muumimukeja ja yöpaitoja :) Hääpäivänä Pauli Hanhiniemen ja Poets Of The Fallin keikalle Seinäjoelle :)


29. Mitä halusit muttet saanut? Koiranpentu

30. Mikä oli suosikkileffasi tänä vuonna? Varmaankin Autot 2. Pirates of the Caribbeanit ovat myös hyviä. 


31. Mitä teit syntymäpäivänäsi ja kuinka vanha olit? Täytin 29. Olin sairaslomalla kotona. Isäntä oli Jalmarin kanssa TAYSissa ja minä Elmerin kanssa kotona. Illalla ostimme Kebabit ja viikonloppuna juhlimme pienesti perheen kesken. 


32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi mittaamattomasti tyydyttävämmän? Se, ettei Jalmari olisi sairastunut.

33. Kuinka kuvailisit henkilökohtaista pukeutumiskonseptiasi vuonna 2011? Farkuissa ja huppareissa pääasiassa. Joskus myös tunikoissa.

34. Mikä piti sinut järjissäsi? Perhe. Usko.

35. Yleensä ottaen eniten ärsyttänyt asia? Oma saamattomuus. Maailmassa tapahtuvat pahat ja ikävät asiat. Ihmisten omanapaisuus ja piittaamattomuus.

36. Mikä poliittinen asia herätti eniten mielenkiintoasi? Enpä osaa sanoa. 

37. Ketä ikävöit? Tomua. Lapsia ja ukkoa, jos eivät ole paikalla. Joskus vanhempia, ja isovanhempia.

38. Kuka oli paras tapaamasi uusi ihminen? Kesällä kohtaamani nuoret. Työkaverit. Vaikea nimetä yhtä.

3 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Hyvin on vuosi näemmä kulunut! Ihan oikeassa olet, aina voisi vähemmän stressata.
Vierailethan blogissani bongaamassa numeroita!

M kirjoitti...

No, miten sen nyt ottaa. Ehkä yksi rankimpia vuosia elämässäni, mutta myös hyvin antoisa vuosi. Ja juu, tulen bongailemaan :)

famu kirjoitti...

Poikkesin "kylässä".Kylläpä on hyvä tuo päivän sana tälle päivälle.- Hyvää laskiaista toivottelen koko perheelle.Ja voimia ja siunausta jokaiseen päivään.