perjantaina, toukokuuta 27, 2011

Toukosnyy, leikin loppu :(

Niin ihanaa kuin olikin saada paketti, samalla haikeaa, sillä kevään snykierros päättyisi siihen. Jälleen kerran sain mahtavan paketin! 2 kerää ihanan keväisenraikasta nallelankaa, pussillinen minikeriä, suklaalevyn ja 2 lauantaipussia. Sokerina pohjalla vielä hienon neulatyynyn! Pojat katselivat vierestä kateellisina, kun äiti sai karkkia. "Ne on sun, sä saat päättää mitä niillä teet." totesi Jalmari 7 v katsoen kaihoten pussien perään :-D


Pienet kerät ovat akryyliä ja paketin mukana on ohje pienen hahmon virkkaamiseksi. Nämä keräthän ovat itsessään niin söpöjä, että malttaako niitä mihkään käyttääkään?


Tämä neulatyyny on mielettömän kaunis. Ekaluokalla tekemäni neulatyyny on hävinnyt jonneki ja nykyinen tyyny on ihan onnettoman pieni. Nyt on tilaa neuloille! Kaunis sininen sävy, I-H-A-N-A! Ja vielä kun luin kirjoituksen, millaisessa olotilassa sitä on minulle tehty, niin arvostan sitä todella paljon.

Samalla sain maantiedon oppitunnin. Luulin, että Kyrö on pohjanmaalla (Vähäkyrö, Isokyrö), vaan sepä sijaitseekin Turun suunnalla. Ja kuka minua on näillä ihanilla paketilla lahjonut? Ryytimaan Minna! Nimi on jossain vilahdellut blogimaailmassa, mutta blogia en ole aiemmin seurannut. Iso kiitos Minna kuluneesta keväästä! Olet tuonut paljon piristystä kevääseeni :)

Oma paljastuspakettini on vielä matkalla kera vyyhdillisen vironvillaa ... :)

5 kommenttia:

RyytimaanMinna kirjoitti...

On ollut kiva olla SNYsi, mukavaa että sain juuri sinut parikseni. Äläkä huoli, monet luulevat, että Kyrö on Pohjanmaalla. Siellä olisikin niin nättiä niillä lakeuksilla =)

Meidän Anni pyysi kysyä minkä nimisessä bändissä miehesi soittelee, gospelia kun kuuntelee paljon ja eilenkin Juniorin Pekkaa oli kuulemassa?

Kaikkea hyvää ja ihanaa kesäänne!

Minna

M kirjoitti...

Hei Minna!

Mieheni soittaa sellaisessa kokoonpanossa kuin Kolmen Keisarin Liitto, täällä voi käydä kuuntelemassa keikkoja odotellessa: http://www.myspace.com/kolmenkeisarinliitto

Kävin kurkkimassa neulatyynyn ohjetta, olisi kiva lahjaidea itsekin toteuttaa :)

Aurinkoa loppukevääseen ja alkavaan kesään :)

-Monna-

sade kirjoitti...

ihania paketteja olet saanut.
oikein ihanaa kesän alkua <3

Lettu kirjoitti...

Oih-aah, ihanan paketin olit laatinut SNY-kierroksen päätteeksi. Huokaus, kaikki kiva loppuu aikanaan, valitettavasti ! Olen nauttinut täysin siemauksin tästä keväästä ja ihan jokaikisestä paketistasi !!! Olet jo tavallaan vanha tuttu, blogisi on suosikeissani ollut jo pitkään :) Halauksin -Lettu-

RyytimaanMinna kirjoitti...

Kiitos linkistä. =) Olikin mukava tuttavuus tämä miehesi bändi. Anni ihastuu aivan takuulla myös.

PS: Tuo neulatyyny on tuolta buffinilta, kannattaa katsoa tosiaan ne sivut ajalla, aivan mahtavia juttuja muutkin hänen työnsä.