keskiviikkona, toukokuuta 12, 2010

Jotain keskeneräistä

Eilen kättä alkoi jälleen särkemään ja aamulla minua tervehti alkava turvotus. Tällä kertaa peukalokin on kipeä, sanoisin että kipeämpi kuin etusormi. Oli siis aika selvittää ajatuksen tasolle jäänyt fysioterapia-vaihtoehto. Lääkärin soittoajan sain maanantaille iltapäivälle ja aamusta menen fysioterapeutin juttusille. Voi sitten kinuta lääkäriltä lähetettä, jos fyssari on sen kannalla. Ei tästä mitään tule, että vaiva uusii ja ainut hoito on lepo ja burana. Tällä pitäisi pystyä tekemään töitäkin kesällä. Enkä myöskään haluaisi rakkaasta harrastuksestani luopua.

Tässä pari vilautusta kahdesta ihanaisesta. Ensimmäistä olen tehnyt hiljoksiin max 30 min neulomista joka toinen päivä tai tuntuman mukaan enempi tai vähempi. Lanka on suloisen pehmoista, 50 % alpakkaa ja 50 % merinovillaa, oikein terapeuttista neulottavaa. Malli on nimeltään Citron.

Toinen on käden rasittumisen syy. Halusin tehdä poikien hoitotädille huivin, mutta puoliväliin vain pääsin :( Mutta tätä alpakkaista ihanuutta on mukava jatkaa, kun sen aika tulee. Malli on Saroyan.

6 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Molemmat ovat ihania huiveja ;)

Citron on minulla vielä todo-listalla!

Citronistasi tulee kaunis!

M kirjoitti...

Kiitos :) Tykkään iteki kovasti molemmista malleista sekä langoista. <3 Alpakka <3

Mari kirjoitti...

Tulostin tuon Citron huivin ohjeen. En vain ole osannut päättää mikä olisi hyvä lanka siihen :) Pikaista paranemsita kädellesi :)

M kirjoitti...

Kiitos visiitistä & kommentistasi! Kävin kurkkimassa blogiisi, mutten saanut ensiyrittämällä kommettia lähtemään. Pitää yrittää myöhemmin uudestaan. Upeita Revontulia olet tehnyt! Toivottavasti Citroniksi haluava lanka löytyy, yksinkertaisessa mallissa lanka pääsee oikeuksiinsa :)

zilja kirjoitti...

Kylläpäs tuo Citron on kaunis. Piti oikein käydä kurkkaamassa, mikä lanka on kyseessä. Ihana ♥

M kirjoitti...

On kyllä aivan ihana sekä väreiltään että neulottavana tou merinoalpakkasukkalanka <3 Täältä sitä saa ;) http://www.handu.fi/shop/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=124&lang=fi&vmcchk=1&Itemid=124