keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

Kuvaisaa

Eilen lupailin kuvia, joten tässäpä niitä :) Ensinnä SNYni syyskuun lähetys:

"Mitä se naureskelee?" kyseli isäntä, kun autossa avasin kuoren ja lueskelin mukavaa viestiä hammaskeijun sijaisuudesta :) Kuoresta löytyi pitkulaisella teemalla 2 kynää, 3 mm sukkapuikot, neuloja, kirjanmerkki sekä makoisia mentoksia. Kiitos SNY! Lähetyksen alle laitoin hienon kulmalukkokansioni, jossa kuskaan koulupapereita tällä hetkellä. Pojat tahtoisivat sen leikkeihinsä joka välissä :)

Huivivaihdonhuivi tuli eilen ja tykkään tästä kovasti! Tuli tarpeeseen, sillä meillä on täällä sisällä vaihtelevasti 17,5-20 astetta lämmintä, kun lämmitys ei ole vielä päällä. Lämmitysputket alkavat olla kaikki paikoillaan, toissapäivänä repivät vanhan kattilan pois ja uusi pellettikattila odottelee asennustaan. Mutta siis huivi:Huivin väri on kyllä ihan puutaheinää, kun iltasella otettiin salaman avulla. Oikeasti tämä on violetimpi, tumma luumu tms. Ja olihan siellä suklaatilevykin, jota koko perheen voimin naposteltiin eilen :) Malli lienee tämä Tulppaani-kolmiohuivi? Jos Neulova äiti tätä lueskelet niin voisin pesuohjeen tälle ottaa, jos jossain vaiheessa ehdit vaikka sähköpostiin laittaa? Tänään huivi on ollut kaulalle kääräistynä ja ihanan lämpöinen ja pehmoinen on :) Iso kiitos vielä kerran!

Näiden lisäksi suukkoja ja kiitoksia isännälle! Tilasi mulle uuden puhelimen ja se kiikutettiin kotiovelle tänä aamuna. Laturissa vielä odottelee, mutta jospa tässä kohta ottaisin sen käyttööni. Vanha puhelin on osoittanut hälyttäviä merkkejä esim tilttaillut kun ole lukenut tekstaria, puhelimeen ei ole jäänyt jälkiä joidenkin soitoista yms. Yhtenä aamuna ei herättänyt, vai oliko se että herätti pelkällä värinällä tms. Kuitenkin, pääsee vanha eläkkeelle tänään.

8 kommenttia:

MinskuH kirjoitti...

Kauniin huivin olet saanut vaihdossa!

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Lähdin varmaan liian hätäseen sunnuntaina kaupalle postittamaan.. unohtui kirjoittaa korttiin, että lanka on tosiaan Novitan Floricaa eli täyttä villaa.

Kiva, että huivi oli mieluinen.. ja joo.. Tulppaanihan se on. Kiireestä ei näköjään seuraa mitään hyvää.. kun on unohtanut mainita kaikki tärkeimmät asiat.. Pääasia, että huivi ainakin löysi tiensä oikeaan osoitteeseen. :)

Linkittelen sun blogiin, kun bloggaan huivista, kun nyt voi paljastaa huivin itsekin.. Kuvaa huivista kun en löytänyt koneelta ja kameran korttikin tuli tyhjättyä just.. grrr.. Joko jäi lataamatta koneelle asti tai sitten en edes ottanut mitään kuvaa.. Kun ei muista yhtään!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein nätti huivi ja kauniin värinen!

Kirsi kirjoitti...

kauniin huivin sait. Kivasti tämä vaihto taitaa sujua.

satumh kirjoitti...

ihana huivi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaan kaunis huivi!

Mentosit on varmaan omiaan parantamaan hampaanpoistosta aiheutunutta särkyä :)

t: se hammaskeijun sijainen...

Freja kirjoitti...

Nuo tulppaanit huivin reunoilla on kyllä tosi kivat. Ja todellinen värikin oli oikein kaunis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihana huivi!