perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Kiitos SNY!

*Edit: Kävin lisäämässä paketin kuvan tekstin päätteeksi. Sain taltioitua ihanaa auringonpaistetta kuvaan :)*

Paketti osui hyvään päivään, kun pojan hampaanpoiston takia teki mieleni sortua ostamaan "lohtulankaa". Paketista kuva myöhemmin, mutta pakko oli heti rynnätä kiittämään, kiitos :) Paketista paljastui 3 kerää 7veljestä-lankaa (ruskea, mariininsininen ja kirkas sininen) ja heppatarroja viestin kera. Kyllä SNY minulle kelpaavat myös kierrätyslangat. Jos vähän osviittaa saa, että mitä ne pitävät sisällään, jos satut muistamaan, mutta ei se haittaa, jos et muista :) Kierrätys hyvä juttu ja lähellä sydäntäni :)

Mitäs mun muuta piti...? Jamppelin operaatio meni hyvin ja nopeasti. 5 min itse operaatioon ja toiset 5 min purtiin tuppoa että lakkaa verenvuoto. Sen jälkeen Prismaan ostamaan "reippaan pojan lahja" ja tunti katosi että hups. Pienempi poika eli Elmeri vietti rattoisan aamupäivän leikkien kaverin kanssa kaverin kotona (kiitos vielä :) ) ja sammui päiväunille kuin saunalyhty. Hyvin oli kuulemma mennyt sielläkin.

Lähtis syömään ja kuvailemaan sny-pakettia... Oma maha heräsi nälkäänsä vasta hetki sitten, kohtahan se onkin jo päivällisen aika.