torstaina, huhtikuuta 28, 2011

Huhtisnyy :)


Voi kun mä sain taas kivan paketin! Tästä riittää iloa myös poikasille, kun viikonloppuna viritellään saippuakuplat, serpentiinit ja ilmapallot, kiitos!


Ihanaista vironvillaa kauniissa väreissä, sekä ihanat pinkit silmukkamerkit!

Ja niin, olihan siellä tuo herkku-iki-ihana eli Kismet. Nam nam! Tässä vielä lanka omassa potretissaan, tästä voisi tulla Adamas-huivi, tai joku muu :) Miksei myös Revontuli. Iso kiitos SNY! Osui ja upposi!


PS: Rokosta ollaan toivuttu ja tälle viikolla ollaanki oltu menossa rokkoviikkojen edestä. Tiistaina juhlittiin Jalmarin eskarikavereiden kanssa 7 v synttäreitä, keskiviikkona oli ekaluokkalaisten vanhempainilta koululla ja tänään Nuoren Suomen tempaus Pihaseikkailu päivähoidon lapsille. Tällä kertaa olin äitinä liikenteessä, enkä alan opiskelijana, ja sääkin suosi mukavasti. Hallinnon harjoittelu alkaa vedellä viimeisiä, sen jälkeen keskitytään opinnäytteeseen ja kesätöihin. Mihin tämä kevät on kadonnut?!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että paketti oli mieleinen. Varmasti vironvillasta syntyy jotain ihanaa käsissäsi. Oikein hauskaa vappua koko perheelle. Nyt on syytä ottaa se aika takasin kevään riemuista, jonka menetitte tautivuoteessa.

Ensikuuhun sitten, kohta on paljastuksen aika :)

SNYsi

Monna kirjoitti...

Mua vaan harmitaa niin kovin, kun en ole pystynyt neulomaan. Olen kyllä ajatellut, että josko pikkuhiljaa pieniä määriä alkaisi tekemään.

Oletko muuten itse tehnyt nuo silmukkamerkit, snyyni? Ovat kauniita :)

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuhiljaa hyvä tulee. Itse olen olkapäävammaa pari vuotta potenut ja lopulta kun kipuilu vaan pitkittyi, syyksi löytyi synnynnäinen epämuodostuma olkanivelessä, sitä olen miettinyt, että monesta asiasta luovun mutten käsitöistä. Kädet ja niillä tekeminen on minulle niin tärkeää, ymmärrän harmituksesi. Mutta kyllä se aika tulee, ja pieniä määriä kerrallaan.

Itse olen tehnyt merkit, kiva että tykkäsit, en ole sellaisia kovin usein tehnyt niin on vähän sellaista kokeilua. =)

t. SNYsi