keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Kuukauden pakkoloma :(((((

Eilen kävin käden kanssa lääkärissä. Maanantaisissa labroissa tulehdusarvot normaalit eli ei tulehdusta kädessä. Viikko pitää vielä rannetukea, sen jälkeen tuki pois ja pikkuhiljaa lisäämään rasitusta. Lääkäri suositteli kuukauden kutomattomuutta, mä olen jo viikon jälkeen ihan turhautunut! Enkä nyt sitten pysty tekemään ajattelemiani sukkia Romaniaan :( Jospa kohta pystyisi kynää pitämään niin että jaksaisi sudokua täytellä.

Olen lisäillyt lankoja Ravelryn lankavarastoon ja saldot ovat huikeita... lankaa on reippaat 32 km ja 140 kerää ja vyyhtiä, ja jos oikein laskin niin 10 kg ja 730 g... *köh köh* tuosta puuttuu vielä pari pussillista ja Woolly Workshopista tilaamani 10 vyyhteä... *köh* Eli työmaata olisi pitkäksi aikaa.

Huomenna eka päivää päiväkotiharjoitteluun, ensi viikolla alkaa 7 viikon harjoittelu. Teen jo huomisen, kun Isännän olkapää leikataan maanantaina niin olen hänen saattajanaan. Vähän jännittää, miten operaatio menee ja miten siitä toivutaan, mutta Isän haltuun! Eipä ole akuuttia toisen auton tarvetta nyt, kun leikkausta seuraa 6-8 viikon sairasloma. Jumalalta löytyy näemmä huumorintajua :)

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Voi itku, koeta nyt kuitenkin lepuuttaa kättä ettei tule pahemmaksi!! Mullakin sudokut kolahtivat joulun aikaan. :) Enkeleitä leikkauspotilaan mukaan!

Marjut kirjoitti...

Tervehtymistä teille molemmille!

Monna kirjoitti...

Kiitos Kaisa & Marjut!

Leena kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne teille ja mukavaa harjoitteluaikaa sinulle ;)

Monna kirjoitti...

Kiitos Leena! Jaksuja teille!