perjantaina, helmikuuta 12, 2010

Ei parane ei :(

Edelleen käsipuolena. Käsi oli välillä jo tosi hyvänä pari viikkoa, mutta viime päivien rasitus ja rannetuettomuus on liikaa ja taas särkee ja jomottaa :( Lääkäri ei muuttanut diagnoosiaan tänään, käski hoitaa samaan tapaan kuin aiemminkin ja tulehdusta ei ole. Eli kipulääkettä, kylmää, lepoa ja rannetuki.

29.12.2009 tein itselleni tilauksen Woolly Workshopista, joka on lopettelemassa toimintaansa. Lankoja sain odottaa 2.2. asti ja silloinkin tuli vain puolet tilauksestani :( Erityisesti harmitti, kun juuri ne langat, mitä eniten odotin, oli myyty loppuun, vaikka ne olivat kaupassa vielä tehdessäni tilauksen. Harmittaa myös se, ettei myyjä ottanut yhteyttä ennen postitusta, että olisin voinut tilata puuttuvien lankojen tilalle jotain muuta tai vaihtoehtoisesti perunut tilaukseni kokonaan. Ravelryssä kerrotaan, että kauppiaalla on vaikea elämäntilanne (aviomies deletoinut joitakin tilauksia vaimon pyydettyä hoitamaan tilauksia, aviomies lähtenyt kävelemään ja kauppias on joutunut ottamaan toisen työn elättääkseen perheensä...) ja että pitäisi ymmärtää ja joustaa, mutta minusta ei pitäisi laittaa alennusmyyntiä pystyyn, jos ei pysty hoitamaan sitä. En ole saanut vastausta sähköpostitse laittamaani reklamaatioon, enkä ole saanut hyvityksiä. Katsotaan, miten tässä asiat etenee, kun laitoin reklamaation menemään Luottokunnalle.

Tässä kuitenkin kuvat tulleista ihanuuksista.


Alemmassa kuvassa vilahtaa kaksi lahjaa, jotka odottavat jälleen käden kuntoutumista, että pääsen pakkaamaan ne... Nyt alkaa todella ahdistamaan tämä neulomattomuus. Ihania lankoja olisi ja hyviä ideoita, vaan minkäs teet. Mur mur mur. Pitääkö tässä kohta ulkoistaa joku neuloja tänne neulomaan mulle??